Skip to content

Ателие Brimkie грабна първа награда на програма BASE Враца

Във Враца завърши втората BASE група. На 24 юли 2019 в залата на Регионалната библиотека десет от участниците направиха впечатляващи презентации на своите бизнес идеи. На първо място журито класира Цвети-Слава Асенова с нейното предприятие Brimkie, което вече е изминало първите си малки стъпки. В Brimkie жени от уязвими групи ще произвеждат плетени детски играчки, аксесоари и сувенири. Цвети-Слава вече е участвала на Hand-made базари и продуктите й са спечелили сърцата на клиентите. Тя ще използва наградата от 2,000 лева, за да разшири бизнеса си.

Дом за деца и възрастни в село Галатин, идея на Светлана Георгиева, спечели втора награда и 1,500 лева. Йоана Иванова от село Хайредин получи трета награда и 1,000 лева за своето бизнес начинание – овощна градина с шафранови насаждения.

Отличени бяха също Деян Върбанов и неговите ръчно изработени сувенири от епоскидна смола и дърво, Петя Статкова и идеята й за ягодова ферма и Галина Павлова, чиято мечта е да създаде студио за масаж.

Програма BASE ще се завърне в региона на Враца през есента. Ако и вие имате мечта или бизнес идея, следете нашия сайт, където ще публикуваме информация за предстоящите обучения.

Галерия

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.