Ателие Brimkie грабна първа награда на програма BASE Враца

Във Враца завърши втората BASE група. На 24 юли 2019 в залата на Регионалната библиотека десет от участниците направиха впечатляващи презентации на своите бизнес идеи. На първо място журито класира Цвети-Слава Асенова с нейното предприятие Brimkie, което вече е изминало първите си малки стъпки. В Brimkie жени от уязвими групи ще произвеждат плетени детски играчки, аксесоари и сувенири. Цвети-Слава вече е участвала на Hand-made базари и продуктите й са спечелили сърцата на клиентите. Тя ще използва наградата от 2,000 лева, за да разшири бизнеса си.

Дом за деца и възрастни в село Галатин, идея на Светлана Георгиева, спечели втора награда и 1,500 лева. Йоана Иванова от село Хайредин получи трета награда и 1,000 лева за своето бизнес начинание – овощна градина с шафранови насаждения.

Отличени бяха също Деян Върбанов и неговите ръчно изработени сувенири от епоскидна смола и дърво, Петя Статкова и идеята й за ягодова ферма и Галина Павлова, чиято мечта е да създаде студио за масаж.

Програма BASE ще се завърне в региона на Враца през есента. Ако и вие имате мечта или бизнес идея, следете нашия сайт, където ще публикуваме информация за предстоящите обучения.

Галерия

Още новини

Антон е следващата дестинация в Средногорието, която става домакин на програма BASE

Изпълнителният директор на Дънди Прешъс Металс, Инж. Илия Гърков насърчи участниците с въвеждащите си думи: „Аз искам да поздравя всички за това, че са решили да направят една крачка напред. Защото предприемачеството е точно това - правенето на нещо, опитването.“

След големия интерес към първото издание, програма BASE е отново в Панагюрище

Владислав Симов, управител на фирма „Доместина“ откри обучението с думите: „Предприемач е широко понятие и аз го разбирам като човек, който иска да промени нещо“.