Skip to content

BASE Клуб направи годишната си среща в корените на дървото на Музейко

На 18 ноември 2019г. Фондация „Америка за България“ събра BASE участници от цялата страна на годишна среща в Детски научен център “Музейко”, за да се запознаят и да обменят идеи. Събитието започна с темата „BASE предприемачи в действие“, където хора, преминали през програмата, разказаха своите вълнуващи истории на успех и предизвикателства. „Направихме нашата лятна езикова школа. Сега всички в града ни познават и постоянно ни питат ще има ли занимания и през идващото лято. Но най-ценното е, че разбрахме колко отговорно и трудно е да си учител“, споделиха десетокласничките от СУ „Хр.Ясенов“ в Етрополе Виктория Лютакова, Йоана Якимова, Симона Борисова и Ивана Йотова. Таня Цветкова от Ателие „Декор“ във Враца допълни: „BASE ми даде сили и увереност да развия творческата си страна“.

„Може би сред емигрантите е следващият Джон Атанасов. Моята мисия е да помагам на чужденците в България да се ориентират и да имат достоен живот“, каза изключително развълнуваният Даниел Монтильо от Чили, създател на сайта foreigner.bg. BASE Гише е отворено за консултации за всички участници в програмата, които искат да направят следващите стъпки в своя бизнес. Представени бяха възможности за развитие на социален бизнес и за финансиране на проекти. Най-интересната част беше BASE Панаира, в който десет от участниците представиха стоките и услугите си – халва, козметични продукти, декорации и играчки. И тази година хорото поведоха етрополци, които са ненадминати не само в бизнес идеите, но и в танците.

Галерия

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.