Skip to content

Програма BASE набира участници в Смолян

След Ловеч, Панагюрище, Плевен, Козлодуй и Антон, през 2020г. програма „BASE – Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ ще стартира и в Смолян, където нейн организатор е Сдружение Магна Натура. Както и на останалите локации досега, обученията се провеждат с подкрепата и партньорството на Фондация „Америка за България“. Целта на програмата е да разкрие тайните на предприемачеството и да даде нов път за развитие и достоен живот на участниците в нея. В рамките на 13 срещи участниците ще имат възможност да развият своите идеи, за да ги превърнат в успешни бизнес начинания. Ще се научат как да извършат проучване и анализ на пазара, да изработят подходяща маркетингова кампания, да подредят финансите си, както и ще придобият представа за правната страна на бизнес инициативата.

Специален фокус на Програмата в Смолян е развитието на бизнес идеи, базирани върху възможностите, които природата и богатото биоразнообразие на региона предоставят. Ето защо, по време на заниманията, участниците ще посетят различни места в региона на Родопите и ще се срещнат с хора, вече стартирали и развиващи своите устойчиви природосъобразни бизнес идеи, както и да посетят вече работещи бизнеси, за да получат ценни практически знания за предизвикателствата, пред които собствениците им са били изправени и начините, по които са се справили с тях.

От друга страна, лектори, с разнообразна експертиза, в това число в сферата на финансите, бизнес управлението, ценообразуване и счетоводни дейности, юристи, социални комуникации и други ще предават своите знания на участниците и ще дискутират с тях тайните на успешната бизнес инициатива.

Потенциални участници в безплатната програма са младежи и трудоспособни хора на възраст над 16 години, които биха желали да стартират или имат току-що стартирал бизнес и ясна идея за развитие, а в края на Програмата, участниците ще имат възможност да разработят и представят свой собствен бизнес план, както и да получат начално безвъзмездно финансиране в размер до 5000 лв.

За повече информация и заявка за участие на телефон: 0885070457 или e-mail: magnanatura2020@gmail.com

Срок за записване за участие: 31 август 2020 г.

Галерия

Още новини

Hyperspace Social Tech Hub –
На 17.01.2024 г. (сряда) в