Програма BASE набира участници в Смолян

След Мирково, Етрополе, Враца, Плевен и София, програма „BASE – Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ стартира и в Смолян, където нейн организатор е Сдружение Магна Натура. Както и на останалите локации досега, обученията се провеждат с подкрепата и партньорството на Фондация „Америка за България“. Целта на програмата е да разкрие тайните на предприемачеството и да даде нов път за развитие и достоен живот на участниците в нея. В рамките на 13 срещи участниците ще имат възможност да развият своите идеи, за да ги превърнат в успешни бизнес начинания. Ще се научат как да извършат проучване и анализ на пазара, да изработят подходяща маркетингова кампания, да подредят финансите си, както и ще придобият представа за правната страна на бизнес инициативата.

Специален фокус на Програмата в Смолян е развитието на бизнес идеи, базирани върху възможностите, които природата и богатото биоразнообразие на региона предоставят. Ето защо, по време на заниманията, участниците ще посетят различни места в региона на Родопите и ще се срещнат с хора, вече стартирали и развиващи своите устойчиви природосъобразни бизнес идеи, както и да посетят вече работещи бизнеси, за да получат ценни практически знания за предизвикателствата, пред които собствениците им са били изправени и начините, по които са се справили с тях.

От друга страна, лектори, с разнообразна експертиза, в това число в сферата на финансите, бизнес управлението, ценообразуване и счетоводни дейности, юристи, социални комуникации и други ще предават своите знания на участниците и ще дискутират с тях тайните на успешната бизнес инициатива.

Потенциални участници в безплатната програма са младежи и трудоспособни хора на възраст над 16 години, които биха желали да стартират или имат току-що стартирал бизнес и ясна идея за развитие, а в края на Програмата, участниците ще имат възможност да разработят и представят свой собствен бизнес план, както и да получат начално безвъзмездно финансиране в размер до 5000 лв.

За повече информация и заявка за участие на телефон: 0885070457 или e-mail: magnanatura2020@gmail.com. Срок за записване за участие: 19 март 2020 г.

Галерия

Още новини

Шест бизнес проекта си разделиха наградния фонд на BASE в София

На 12 февруари 2020 завърши класа на BASE в София, проведен в сътрудничество с Тръста за социална алтернатива и Асоциацията на българските лидери и предприемачи ABLE. Седемнадесет от участниците представиха своите бизнес идеи пред жури, гости и приятели.

Идеи за туризъм и земеделие представиха участниците от BASE в затвора

„По време на проведените часове изключих къде се намирам заради доброто отношение към нас и вълнуващите часове. Мотивиращ курс, който ме научи на много полезни неща и ми даде надежда за бъдещето“. Това сподели един от затворниците, взели участие в програма BASE.