Skip to content

Стани ментор в 4-ти сезон на BASE Mentor

BASE Mеntor е програма, която създадохме като естествено продължение на основната ни обучителната програма BASE, която е завършена от над 700 предприемачи от цялата страна. 

 

Голямата цел на BASE е максимален брой предприемачи да реализират идеите си на практика и да развият бизнесите си. И понеже искрено вярваме, че пътят към тази цел е много по-лесен с помощта на тези, които вече са го вървели, четвърти път нашите участници имат възможността да получат менторство от човек с опит в бизнеса, който да ги поощри, да им даде съвет и да им помогне да направят решаващата крачка.

 

Четвъртото издание на BASE Mentor стартира на 17-ти октомври 2023 с онлайн събитие!

Менторската програма събира по двойки предприемач и ментор и е с продължителност до 6 месеца, но понякога проблемите се решават и с едно телефонно обаждане. Най-често предприемачите имат нужда от съвети за ценообразуването, позиционирането на пазара, маркетинг и реклама, счетоводство и финанси.

Ако искате да бъдете полезни със съвет, контакти и знания, а защо не и да завържете нови познанства и приятелства, кандидатствайте за ментор в програма BASE!

Формата за регистрация е на този адрес, като срокът за кандидатстване е до 10.10.2023.

Ако имате въпроси, звънете или пишете на координатора на програмата Яна Трайкова, тел. 0883 307 789, ytraykova@ablebulgaria.org 

Галерия

Още новини

Hyperspace Social Tech Hub –
На 17.01.2024 г. (сряда) в