Skip to content
Panagyurishte

Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес

На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE – Бизнес академия за стартиращи предприемачи в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев, който прави великолепни изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. Бутиковите кухненски дъски от масивна дървесина, обработена по технологията end grain, са истински произведения на изкуството.

Неочаквано решение на журито беше да присъди три втори награди от по 2,000 лева. И трите наградени са дами, и трите шият. Паулина Стоянова прави кучешки легла, чанти, раници и декорация в нейната Работилница „Вълшебство“.

Неда Загорска произвежда облекла с народни мотиви, носии и четнически униформи за деца и възрастни, които можете да намерите във Фейсбук – Свободното време на мама Неда. Цвета Гагова шие infinity шалове със съвременен дизайн с марката Flower in love art, които също можете да намерите във Фейсбук.

Наближава Коледа. Ако търсите подаръци за вашите близки, потърсете хората от Панагюрище във Фейсбук. Всичко, изработено от тях, е с безупречно качество и с голяма доза любов.

Галерия

Още новини

Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.
Успелите преди успехите – епизод 1 Вижте новата поредица „Успелите преди успехите" на „MAD in BG“, в партньорство с Фондация „Америка за България“ и BASE, в която ще се срещнете с успешни малки и големи предприемачи, които ще споделят своите научени уроци и грешки по пътя към успеха. В първия епизод ще научите историята на Ивайло и Йордан Атанасови - собственици на бар-ресторанти By the Way в София и в Лозенец.