Skip to content

Hyper-вечер на завършването на есенното издание на BASE София 2023

На 17.01.2024 г. (сряда) в град София, в залата на HyperSpace Social Tech Hub се състоя завършването на есенното издание на програма BASE под ръководството на Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE), финансирана от Фонация Америка за България и в партньорство с Обединена Българска Банка част от KBC Group и WPX.

На събитието своите бизнес планове под формата на презентацията защитиха и представиха 22-ма участници с 21 представени проекта.

 

Жури с председател Кремена Дервенкова изпълнителен директор на ABLE и членове Боряна Пейчева изпълнителен директор на Сдружение IT Стара Загора и Кирил Величков директор „Европейски проекти и финансови инструменти” в ОББ и ОББ Интерлийз и мениджър “Център за компетенции на KBC Group за европейски финансови инструменти”, разпредели награден фонд в размер на 10 000лв. между 6 от представените проекти.

– Споделена втора награда в размер на 2000лв. беше връчена на Кезим Медов, за неговия проект Bao Pet Care предоставящ на стопаните на кучета достъпни и качествена козметика за техните любимци.

– Журито връчи и обща, втора награда в размер на 2000лв. на три проекта насочени с разрешаването на различни сегменти от структурната безработица – “Мама има работа” на Веселина Панайотова, Senior Careers на Радослава Димитрова и Workforce Internship на Дария Манджукова и Тиана Дончева за представянето на техните проекти пред работодатели на изложението HR Industry 2024.

 

– С първа награда в размер на по 3000лв, журито отличи проектите на Иван Иванов“Супер татко” за дървени детски конструкции и играчки и на Анастасия Вецова“Blue Shape” – бродирани на ръка пана, украшения и аксесоари.

Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи раздаде и сертификати на всички участници за тяхната мотивация и активно участие по време на курса, както и изрази благодарност към всички ментори и лектори, които отделиха време и усилия да споделят професионалните си знания и опит с участниците.

Бе изказана и благодарност към домакините от HyperSpace Social Tech Hub, без които курсът и събитието нямаше да бъдат възможни.

В закриващите си слова г-жа Кремена Дервенкова пожела на участниците да запазят своя хъс, мотивация и целеустременост от програмата и финалния ден, за да продължат да развиват успешно своите бизнеси.

Hyperspace Social Tech Hub е пространство за събития на WPX Hosting – българският бранд за висококачествена WordPress хостинг услуга в световен мащаб. Желанието на WPX да изгради иновативна среда в технологичната вселена прерасна в идея за създаване и на физическо място за споделяне на ново знание и полезни практики – именно Hyperspace.


Обединена Българска Банка (ОББ) е генерален спонсор на програма BASE за град София. Банката е част от белгийската КВС Група – най-голямата банково-застрахователна група в България. КВС Груп в България обединява дружества с дългогодишна история и богат опит и стотици инициативи в подкрепа на микро, малкия и среден бизнес в страната.

Галерия

Още новини

Hyperspace Social Tech Hub –
Първи интернационален BASE клас в