Skip to content

Hyperspace Social Tech Hub - домът на BASE и други “Change Seekers”

Трето поредно издание на BASE Sofia ще се проведе в Hyperspace Social Tech Hub.

Благодарение на гостоприемството на WPX (създателите на пространството), програма BASE намери своя “дом”, в който участниците се срещат не само с вдъхновяващи лектори и ментори, но и с по-голямата общност от “Change Seekers” (хората, които постоянно търсят и работят за изграждане на положителна промяна), която екипът на WPX и Hyperspace изграждат неуморно. 

Желанието на WPX да изгради иновативна среда в технологичната вселена прераства в идея за създаване и на физическо място за споделяне на ново знание и полезни практики – именно Hyperspace.

Събитийната програма включва лекции, уъркшопи, изложби и експерименти в областта на технологичните и креативни индустрии, обединявайки хора от различни индустрии, които споделят знание, опит, творческа енергия и които са генератор на трансформация.

Участниците в програма BASE вече са ценна част от тази общност и допринасят за нейното развиване.

Ако и вие искате да сте част, включете се в новото издание на BASE! 

В програмата ще срещнете единомислещи предприемачи и успешни лектори, които заедно с екипа и партньорите ни ще ви помогнат да развиете идеите си, превръщайки ги в успешни бизнес начинания.

Следващото издание на програмата стартира на 13.03.2024 под ръководството на Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE).

В продължение на 12 седмици ще имате възможността да се срещате с вече доказали се предприемачи, които ще предават своя опит в различни направления – финанси, продажби, маркетинг, човешки ресурси, правни норми, презентационни умения и други, за да ви предадат всички базови знания, необходими за започване и развиване на успешен бизнес.

В края на обучението, с подкрепата на менторите и организаторите, ще можете да представите своя проект пред жури и да се борите за част от наградния фонд.

Всичко това не би било възможно без подкрепата на нашите партньори от Фондация „Америка за България“ и Обединена българска банка.

Благодарим и на WPX и Hyperspace, които припознаха целите на програма BASE и от 2021 са наши партньори. Освен BASE те хостват (дигитално и наяве) и други организации, създавайки общност от съмишленици, които, независимо в коя сфера се развиват професионално, изграждат по-добра среда на живот около себе си. 

Екипът ни с нетърпение очаква новите “Change seekers”, които ще се включат, на 13.03.2024 от 18:30 ч. в Hyperspace Social Tech Hub. Можете да се включите, като попълните формата на този адрес.

Hyperspace е инициатива на WPX – българският бранд за висококачествена WordPress хостинг услуга в световен мащаб. Компанията вече е на 10 години, като през 2013 г. стартира само с двама души – нейните основатели Георги Петров и Тери Кайл. Към момента тя е едно от големите имена в сферата на услугата с екип от над 100 души и близо 13 000 клиенти по цял свят. Призната e като най-бързият WP хостинг в света от най- големия независим тест в индустрията.

Hyperspace не е първата инициатива, която компанията развива у нас. Неотдавна WPX създава фондация с нестопанска цел Every Dog Matters, чрез която се стреми не само да се бори, но и да премахне напълно проблема с бездомните животни в България. Приютът се намира в Костинброд и е единственият от отворен тип на Балканите. За разлика от масовия модел, в който кучетата биват затваряни в малки клетки, убежището предоставя големи зелени площи, където животните могат да тичат и социализират

Още новини

На 17.01.2024 г. (сряда) в
Първи интернационален BASE клас в