Alexa Knows

Каталог участници

Alexa Knows Color Logo for Light BG - Horizontal - Alexa Alexandrov

Alexa Knows

Алекса Александров има над 20 години опит в комуникациите и маркетинга, последните 7 – в ИТ индустрията, а от тях, последните 2 – в B2B частта. С интерес към стартъпите.

Marketing-as-a-service

Изнесен маркетингов екип/ Marketing Director-as-a-Service, който може да предостави цялостно маркетингово и PR обслужване на стартиращи IT компании, които имат интерес да представят бизнеса, услугите и продуктите си в страните от DACH региона и Щатите.

Alexa Alexandrov

Контакти:

Още участници

Ръчна изработкаФотография

BLUE SHAPE

Услуги "Бизнес към бизнес"

Alexa Knows

HRLabs

HRLabs е бутикова агенция за човешки ресурси, предоставяща услуги в сферата на подбор и консултиране във всички направления, свързани с управлението на хора.

Continue reading

Вила Топи

Каталог участници

logo_Vila_Topi_transparent (1) - Tzvetymade

Вила Топи

Цвети Топалска е дългогодишен служител в банковата сфера, кратък опит в дигиталния маркетинг. Домакин в споделена къща за гости

Самостоятелно наемане на цялата къща, декориране на събития, провеждане на творчески работилници

Вила Топи е фамилно местенце създадено за презареждане и изпълнено със спокойствие и уют. Ние предлагаме бягство от рутината и от забързаното ежедневие. Можете да се насладите на красива селска къща и двор, която предлага комфорта на градски живот. Вилата се ползва самостоятелно и е с капацитет 10 човека. Къщата е с удобна локация за допълнителни забавления, подходяща, както за отмора, така и празнуване, а и за работа. Намираме се на 150км от София и 25км от Пловдив

IMG_tzvety topalska 1 - Tzvetymade

Контакти:

Още участници

Ръчна изработкаФотография

BLUE SHAPE

Услуги "Бизнес към бизнес"

Alexa Knows

SindiSpace

SindiSpace.com е онлайн платформа, която популяризира предоставянето и споделянето на различни видове услуги.С интелигентни решения и златно сърце, можете да печелите от своите бизнес услуги, да станете част от икономиката на споделянето, да намерите работа или да купите и продадете различни стоки.

Continue reading