Skip to content

BASE вече и във Враца

След успешния старт на BASE в Мирково и Етрополе, програмата започна и във Враца на 11 октомври 2018 с 32 кандидат-предприемачи.

Приветствие към бъдещите предприемачи от града отправи председателят на Фондация „Америка за България“ – Нанси Шилър. „Враца е един от трите града в страна, с които Фондацията работи успешно. Обучителната програма стартира преди години в София, като след това бе адаптирана от „Америка за България“ и се реализира успешно в Средногорието. Уверена съм, че и във вашия град обучителните модули ще имат голям успех. Личната ми цел е никога повече да не чувам, че Северозападният регион е най-беден и изостанал.“ – коментира Нанси Шилър.

Форумът продължи с лекция на тема „Предприемачеството: Какво е това?“, представена от председателя на Националното сдружение на малкия и среден бизнес – Елеонора Негулова, Нед Дервенков – основател и собственик на Koren Clothing, компания за спортни дрехи с енто-мотиви и Александър Грозданов, създател на първите ескейп стаи Dextrophobia в България.

Безплатното обучение във Враца е част от проект „Програма BASE – моят бизнес е моето бъдеще“, подкрепен от Фондация „Америка за България“ и изпълнена от Регионалното сдружение на малкия и среден бизнес – Враца. Моделът на програмата обхваща курс от 12 обучителни лекции, които ще се провеждат всеки четвъртък, показващи практически пътя от идеята за бизнес до реализацията на успешна услуга или продукт.

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.