Skip to content

BASE вече и във Враца

След успешния старт на BASE в Мирково и Етрополе, програмата започна и във Враца на 11 октомври 2018 с 32 кандидат-предприемачи.

Приветствие към бъдещите предприемачи от града отправи председателят на Фондация „Америка за България“ – Нанси Шилър. „Враца е един от трите града в страна, с които Фондацията работи успешно. Обучителната програма стартира преди години в София, като след това бе адаптирана от „Америка за България“ и се реализира успешно в Средногорието. Уверена съм, че и във вашия град обучителните модули ще имат голям успех. Личната ми цел е никога повече да не чувам, че Северозападният регион е най-беден и изостанал.“ – коментира Нанси Шилър.

Форумът продължи с лекция на тема „Предприемачеството: Какво е това?“, представена от председателя на Националното сдружение на малкия и среден бизнес – Елеонора Негулова, Нед Дервенков – основател и собственик на Koren Clothing, компания за спортни дрехи с енто-мотиви и Александър Грозданов, създател на първите ескейп стаи Dextrophobia в България.

Безплатното обучение във Враца е част от проект „Програма BASE – моят бизнес е моето бъдеще“, подкрепен от Фондация „Америка за България“ и изпълнена от Регионалното сдружение на малкия и среден бизнес – Враца. Моделът на програмата обхваща курс от 12 обучителни лекции, които ще се провеждат всеки четвъртък, показващи практически пътя от идеята за бизнес до реализацията на успешна услуга или продукт.

Още новини

Hyperspace Social Tech Hub –
На 17.01.2024 г. (сряда) в