Skip to content

Стани ментор в Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE

BASE е програма, която обучава хората как да започнат и развият свой собствен бизнес. Организират я Фондация „Америка за България“, Съвета на жените в бизнеса, Индустриален клъстер „Средногорие“ и Асоциацията на българските лидери и предприемачи ABLE.
Прочети още

В BASE Стрелча всички получиха награди

В BASE Стрелча всички получиха награди На 24 август в Стрелча завърши 30-тия клас на Бизнес академията за стартиращи предприемачи
Прочети още

Академията за стартиращи предприемачи BASE завърши в Габрово

Академията за стартиращи предприемачи BASE завърши в Габрово На 27 юли 2022 в Ритуалната зала на Общински съвет Габрово беше
Прочети още
Panagyurishte

Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес

Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Прочети още
Veliko Tarnovo

Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново

Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.
Прочети още