Skip to content

Старт на програма BASE в Етрополе

В продължение на 12 седмици гр.Етрополе ще бъде домакин на обученията по програма Бизнес академия за стартиращи предприемачи BASE, в която ще се включат 27 участници с идеята да почерпят опит и да успеят да намерят правилния път в реализирането на своите бизнес планове и идеи.

На официалното откриване, което се състоя на 3 октомври 2018 в Конферентната зала на Комплекс „Етрополия“ присъстваха: Николай Минков, изпълнителен директор на Индустриален клъстер Средногорие, г-жа Нанси Шилър, CEO и президент на Фондация „Америка за България“, Стефан Борисов, заместник кмет на Община Етрополе, Теодор Седларски, декан на Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Венета Гергова, директор дирекция „Администрация и туристически дейности“- Етрополе на „Елаците-Мед“ АД.

Емоционални думи към присъстващите отправиха победителите от първата сесия на бизнес програмата, която се проведе в с. Мирково – Мария Радунчева, Магдалена Рачева и Павлина Георгиева, заедно с Мария Цачева, собственик на френската бутикова пекарна „Прованс“ в село Чавдар. Те споделиха преките ползи от обучението за техните собствени развиващи се бизнеси.

Първата лекция пред участниците представи Мохамед Гералдез – калифорнийски предприемач и инвеститор, основател на няколко изключително успешни компании, сред които JaanJ за вратовръзки от еко коприна, Dragon Fly – брандинг компания, базирана в Лондон и сайта Techhunter.com за продажба на техника.

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.