Вземете мерки и си поръчайте риза от Лазар

Made Right, платформа за поръчка на ризи по мярка, спечели първа награда от изданието на BASE Плевен, което приключи на 30 януари с представянето на девет бизнес идеи. Лазар Лазаров развива бизнесът си от една година и планира да го разрастне, като работи не само с индивидуални, но и с корпоративни клиенти.

Тони Вълчев спечели втора награда и мъжката част от публиката с хобито си, което иска да превърне в успешен бизнес – полиране и пастиране на автомобили и мотори, нанасяне на защитни покрития, керамики и вакси.

Милета Димитрова взе трета награда, като изненада публиката с експлодираща кутийка със снимки и лични пожелания. Нейната идея е да произвежда нестандартна украса и подаръци по всякакви поводи.

„BASE е чудесна програма! Всички лектори се постараха да ни научат и да предадат опита си, а не просто да отбият номера. Научих много.“ Това сподели Лазар Лазаров, а ние отиваме да се премерим и да си поръчаме красиви ризи с логото на BASE.

Галерия

Още новини

Проект за мобилно приложение с добавена реалност впечатли журито на BASE в Антон

В ускорен курс през последните шест седмици двадесет и четири участници се събираха, за да черпят знания, опит и вдъхновение от успели български предприемачи как да построят основите на своя малък бизнес в България.

С темата „Що е то предприемачество?” започна програма BASE в Смолян

Специален фокус на Програмата в Смолян е развитието на бизнес идеи, базирани върху възможностите, които природата и богатото биоразнообразие на региона предоставят.