Skip to content

Вземете мерки и си поръчайте риза от Лазар

Made Right, платформа за поръчка на ризи по мярка, спечели първа награда от изданието на BASE Плевен, което приключи на 30 януари с представянето на девет бизнес идеи. Лазар Лазаров развива бизнесът си от една година и планира да го разрастне, като работи не само с индивидуални, но и с корпоративни клиенти.

Тони Вълчев спечели втора награда и мъжката част от публиката с хобито си, което иска да превърне в успешен бизнес – полиране и пастиране на автомобили и мотори, нанасяне на защитни покрития, керамики и вакси.

Милета Димитрова взе трета награда, като изненада публиката с експлодираща кутийка със снимки и лични пожелания. Нейната идея е да произвежда нестандартна украса и подаръци по всякакви поводи.

„BASE е чудесна програма! Всички лектори се постараха да ни научат и да предадат опита си, а не просто да отбият номера. Научих много.“ Това сподели Лазар Лазаров, а ние отиваме да се премерим и да си поръчаме красиви ризи с логото на BASE.

Галерия

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.