Уроци от предприемачи

Оля Антонова

In malina veritas...

От маркетинг директор в голяма корпорация, базирана в Ирландия, до основен виновник уникалното малиново вино на Трастена да се наложи успешно на пазара.   

„In malina veritas“ чете на корковата тапа всеки, който отвори бутилка вино „Трастена“ – истината е в малината. Оля Антонова вярва в това мото от мига, в който с мъжа й започват да налагат „странното си малиново вино“ на пазар, който трудно приема нови и различни играчи. Днес е благодарна, че са се борили за мястото си на винения рафт. Потребителите им ги обожават, успехите им са много, но Оля говори за провалите и най-трудните моменти на „Трастена“. Прави го, за да подкрепи тези, които стартират сега. 

Вижте ценните уроци на Оля: 

Още видеа

Ясен Ников превръща хобито си в професия и създавa Nikov Knives. Дълго време отлага тази крачка и смята това за най-големя си провал. Как се променят нещата когато удоволствието се превърне в работа и кои са нещата, които непременно трябва да се предвидят преди големия скок?
„Пчеларят на бъдещето“ е историята на Сергей Петров, който разбира езика на пчелите. Заедно с екипа си, той вкарва науката в кошера на бъдещето, разработен заедно с пет световни университета. Истински мед свързва хората с пчеларите без посредници