Истории на участници

Отличниците на BASE

Когато ги видиш заедно са още по-вдъхновяващи.

Пет провала, пет успеха - Отличниците на BASE

Когато ги видиш заедно са още по-вдъхновяващи. Отличниците на Бизнес академията за стартиращи предприемачи /BASE/ са упорити хора, започнали от нулата и преминали през епични грешки и провали. Днес, обаче, имат работещи бизнеси и продължават да се борят за това, в което вярват.

Във финалния епизод на „Успелите преди успехите“ разказваме историите на предприемачите, завършили безплатната обучителна програма BASE на Фондация „Америка за България“.

Ако и вие имате идеи, но още нямате знания как се прави успешен бизнес, вижте датите за следващите обучения в секцията “Запиши се”.

Научете успехите и провалите на нашите участници, тук:

Още видеа

"Магаре в Космоса" е историята на Гергана Стоева, която лиофилизира магарешко мляко и произвежда бонбони, коластра и пробиотици от сухо магарешко мляко. За бизнеса си казва, че е сложила каруцата пред магарето: първо купила животните и после решила да прави бизнес от това. "Магери милк" бързо се превръща в успешна ракета носител.
Когато започват да изграждат пивоварната си, братя Дурчеви не знаят как се прави бира. За такова нещо, освен голямо желание, се иска и голяма смелост. Името на бирата идва лесно – от градския сленг за това да си смел. Това е и посланието, което изпращат с крафт бирата си.