Уроци от предприемачи
Сидония Радева
Шеф-готвач и консултант на рестобар “Constantinoff” и ресторанти “Щастливеца”

Поверително от кухнята...
Тя сбъдва мечтата си за собствен ресторант, а после се отказва от него, защото губи почти всичко останало. Навлиза в света на консултантския бизнес и е много по-щастлива в новата си роля.
Сега е консултант на рестобар „Константинов“ и веригата ресторанти „Щастливеца“ . За страстта, амбицията и това да не пропуснеш нито едно стъпало по пътя си, разказва Сидония Радева – шеф-готвачът, работил в ресторант със звезда Мишлен. Добрата развръзка идва когато решава да се откаже от развития си бизнес и да го замени с друг, но уроците от това си заслужават.
Това е историята на шеф Сидония Радева: