Уроци от предприемачи

Сидония Радева

Поверително от кухнята...

Тя сбъдва мечтата си за собствен ресторант, а после се отказва от него, защото губи почти всичко останало. Навлиза в света на консултантския бизнес и е много по-щастлива в новата си роля. 

Сега е консултант на рестобар „Константинов“ и веригата ресторанти „Щастливеца“ . За страстта, амбицията и това да не пропуснеш нито едно стъпало по пътя си, разказва Сидония Радева – шеф-готвачът, работил в  ресторант със звезда Мишлен. Добрата развръзка идва когато решава да се откаже от развития си бизнес и да го замени с друг, но уроците от това си заслужават. 

Това е историята на шеф Сидония Радева: 

Още видеа

Ясен Ников превръща хобито си в професия и създавa Nikov Knives. Дълго време отлага тази крачка и смята това за най-големя си провал. Как се променят нещата когато удоволствието се превърне в работа и кои са нещата, които непременно трябва да се предвидят преди големия скок?
„Пчеларят на бъдещето“ е историята на Сергей Петров, който разбира езика на пчелите. Заедно с екипа си, той вкарва науката в кошера на бъдещето, разработен заедно с пет световни университета. Истински мед свързва хората с пчеларите без посредници