Истории на участници

Александър Кюркиев

Създател на люти сосове и подправки – Chilli Hills

С дъх на дракон - Александър от CHILLI HILLS

Тази история започва с две тенджери и шепа люти чушки, после има много пушек, кашляне, проветряване и експерименти. Когато и котката бяга от къщата, Александър Кюркиев премества лютата си лаборатория в гаража и там се ражда Chilli Hills.

Александър стартира производството на първите си сосове в пригодения за “лаборатория” гараж на своята къща и с почти никаква първоначална инвестиция. Днес Chilli Hills има над 15 служители, които заедно с Александър продължават да развиват неговата мечта с много работи и пот – от тях и от техните клиенти.

Това е историята на Александър: 

Още видеа

Финалният епизод на поредицата "Успелите преди успехите". "Когато ги видиш заедно са още по-вдъхновяващи" - отличниците на Бизнес академията за стартиращи предприемачи /BASE/ са упорити хора, започнали от нулата и преминали през епични грешки и провали. Научете повече за тяхните премеждия във финалния епизод от серията.
"Магаре в Космоса" е историята на Гергана Стоева, която лиофилизира магарешко мляко и произвежда бонбони, коластра и пробиотици от сухо магарешко мляко. За бизнеса си казва, че е сложила каруцата пред магарето: първо купила животните и после решила да прави бизнес от това. "Магери милк" бързо се превръща в успешна ракета носител.