Истории на участници

Александър Кюркиев

Създател на люти сосове и подправки – Chilli Hills

С дъх на дракон - Александър от CHILLI HILLS

Тази история започва с две тенджери и шепа люти чушки, после има много пушек, кашляне, проветряване и експерименти. Когато и котката бяга от къщата, Александър Кюркиев премества лютата си лаборатория в гаража и там се ражда Chilli Hills.

Александър стартира производството на първите си сосове в пригодения за “лаборатория” гараж на своята къща и с почти никаква първоначална инвестиция. Днес Chilli Hills има над 15 служители, които заедно с Александър продължават да развиват неговата мечта с много работи и пот – от тях и от техните клиенти.

Това е историята на Александър: 

Още видеа

Когато започват да изграждат пивоварната си, братя Дурчеви не знаят как се прави бира. За такова нещо, освен голямо желание, се иска и голяма смелост. Името на бирата идва лесно – от градския сленг за това да си смел. Това е и посланието, което изпращат с крафт бирата си.
"Истинско фалшиво" е невероятната история на художник-реставраторът Борис Делчев, който превръща изкуството си в бизнес на световно ниво. Той съживява дворци, състарява картини, декорира яхти и сбъдва лудите мечти на някои от най-богатите хора на планетата. .