Истории на участници

Ясен Ников

Основател на Nikov Knives

В търсене на съвършения нож - Ясен от Nikov Knives

В търсене на съвършения нож, Ясен Ников превръща хобито си в професия и създавa Nikov Knives. Дълго време отлага тази крачка и смята това за най-големя си провал.

Как се променят нещата когато удоволствието се превърне в работа и кои са нещата, които непременно трябва да се предвидят преди големия скок? Тези уроци Ясен е научил от безплатната програма на Бизнес академия за стартиращи предприемачи – BASE на „Фондация Америка за България“.

Това е историята на Ясен: 

Още видеа

Финалният епизод на поредицата "Успелите преди успехите". "Когато ги видиш заедно са още по-вдъхновяващи" - отличниците на Бизнес академията за стартиращи предприемачи /BASE/ са упорити хора, започнали от нулата и преминали през епични грешки и провали. Научете повече за тяхните премеждия във финалния епизод от серията.
"Магаре в Космоса" е историята на Гергана Стоева, която лиофилизира магарешко мляко и произвежда бонбони, коластра и пробиотици от сухо магарешко мляко. За бизнеса си казва, че е сложила каруцата пред магарето: първо купила животните и после решила да прави бизнес от това. "Магери милк" бързо се превръща в успешна ракета носител.