Уроци от предприемачи

Йордан и Ивайло Атанасови

Бар-ресторанти BY THE WAY в София и Лозенец

Трудното начало на BY THE WAY...

Как стартира BY THE WAY преди 20 години? Защо барът е кръстен така? Кога Ивайло и Йордан разбират, че бизнесът ще го бъде? Как са се снабдявали с лайм и мента през 2001 г., когато на пазара в България това са почти непознати думи? Как преминават и оцеляват през пандемията от Covid-19? Какви са най-ценните им уроци по пътя? 

Отговорите на тези и още много интересни въпроси вижте в първото видео от поредицата „Успелите преди Успехите“ на „MAD in BG“, в партньорство с Фондация „Америка за България“ и BASE – Бизнес академия за стартиращи предприемачи.

Още видеа

Финалният епизод на поредицата "Успелите преди успехите". "Когато ги видиш заедно са още по-вдъхновяващи" - отличниците на Бизнес академията за стартиращи предприемачи /BASE/ са упорити хора, започнали от нулата и преминали през епични грешки и провали. Научете повече за тяхните премеждия във финалния епизод от серията.
"Магаре в Космоса" е историята на Гергана Стоева, която лиофилизира магарешко мляко и произвежда бонбони, коластра и пробиотици от сухо магарешко мляко. За бизнеса си казва, че е сложила каруцата пред магарето: първо купила животните и после решила да прави бизнес от това. "Магери милк" бързо се превръща в успешна ракета носител.