Уроци от предприемачи

Йордан и Ивайло Атанасови

Бар-ресторанти BY THE WAY в София и Лозенец

Трудното начало на BY THE WAY...

Как стартира BY THE WAY преди 20 години? Защо барът е кръстен така? Кога Ивайло и Йордан разбират, че бизнесът ще го бъде? Как са се снабдявали с лайм и мента през 2001 г., когато на пазара в България това са почти непознати думи? Как преминават и оцеляват през пандемията от Covid-19? Какви са най-ценните им уроци по пътя? 

Отговорите на тези и още много интересни въпроси вижте в първото видео от поредицата „Успелите преди Успехите“ на „MAD in BG“, в партньорство с Фондация „Америка за България“ и BASE – Бизнес академия за стартиращи предприемачи.

Още видеа

Когато започват да изграждат пивоварната си, братя Дурчеви не знаят как се прави бира. За такова нещо, освен голямо желание, се иска и голяма смелост. Името на бирата идва лесно – от градския сленг за това да си смел. Това е и посланието, което изпращат с крафт бирата си.
"Истинско фалшиво" е невероятната история на художник-реставраторът Борис Делчев, който превръща изкуството си в бизнес на световно ниво. Той съживява дворци, състарява картини, декорира яхти и сбъдва лудите мечти на някои от най-богатите хора на планетата. .