Skip to content

Стани ментор в Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE

BASE е програма, която обучава хората как да започнат и развият свой собствен бизнес. Организират я Фондация „Америка за България“, Съвета на жените в бизнеса, Индустриален клъстер „Средногорие“ и Асоциацията на българските лидери и предприемачи ABLE. До сега, BASE е ималa 30 издания в градове и села в цяла България. Хората, които завършват това тримесечно обучение, стартират малки фризьорски салони, пекарни, магазини за цветя, шивашки и дърводелски цехове, счетоводни фирми, занаятчийски ателиета и други бизнеси от реалната икономика.

Целта на BASE е максимален брой предприемачи да реализират идеите си на практика. По тази причина, освен редовния курс на BASE, даваме възможност на завършилите участници да получат ментор. Човек с опит в бизнеса, който да ги поощри, да им даде съвет и да им помогне да направят решаващата крачка.

Менторската програма събира по двойки предприемач и ментор и е със срок до 6 месеца, но понякога проблемите се решават и с едно телефонно обаждане. Най-често предприемачите имат нужда от съвети за ценообразуването, позиционирането на пазара, маркетинг и реклама, счетоводство и финанси.

Ако искате да бъдете полезни със съвет, контакти и знания, а защо не и да завържете нови познанства и приятелства, кандидатствайте за ментор в програма BASE!

Формата за регистрация е на този адрес, като срокът за кандидатстване е до 02.10 (самата програма ще стартира на 11.10).

Ако имате въпроси, звънете или пишете на координатора на програмата Алек Грозданов, тел. 0884 594 141, aagrozdanov@dextrophobiarooms.com

Още новини

Hyperspace Social Tech Hub –
На 17.01.2024 г. (сряда) в