Skip to content

На 11 май 31 стартиращи предприемачи от Троян и региона започнаха обучение в Бизнес академията BASE. Лекциите ще се провеждат всяка сряда от 17.30 часа в обновената заседателна зала на Община Троян.

Организатор и партньор на Фондация „Америка за България“ за обучението в Троян е Съветът на жените в бизнеса. На откриването присъстваха кмета на общината, госпожа Донка Михайлова, г-жа Ваня Кънева-Минкова – Изпълнителен директор на Съвета на жените в бизнеса, Надя Захариева – директор “Бизнес, предприемачество и технологии” във Фондация „Америка за България“ и д-р Стефания Темелкова, преподавател в Нов български университет и сериен предприемач с много опит, която беше първият лектор в програмата и разказа на участниците какво е да си предприемач и какви са предизвикателствата пред това да започнеш свой бизнес.BASE. Лекциите ще се провеждат всяка сряда от 17.30 часа в обновената заседателна зала на Община Троян.

Г-жа Михайлова сподели, че предприемачеството в Троян  има дълбоки традиции, затова нямаме търпение да видим бизнес идеите на участниците в края на програмата.

Пожелаваме успех на 19-тия клас на програма BASE и много вдъхновение през следващите 14 седмици!

Галерия

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.