На 11 май 31 стартиращи предприемачи от Троян и региона започнаха обучение в Бизнес академията BASE. Лекциите ще се провеждат всяка сряда от 17.30 часа в обновената заседателна зала на Община Троян.

Организатор и партньор на Фондация „Америка за България“ за обучението в Троян е Съветът на жените в бизнеса. На откриването присъстваха кмета на общината, госпожа Донка Михайлова, г-жа Ваня Кънева-Минкова – Изпълнителен директор на Съвета на жените в бизнеса, Надя Захариева – директор “Бизнес, предприемачество и технологии” във Фондация „Америка за България“ и д-р Стефания Темелкова, преподавател в Нов български университет и сериен предприемач с много опит, която беше първият лектор в програмата и разказа на участниците какво е да си предприемач и какви са предизвикателствата пред това да започнеш свой бизнес.BASE. Лекциите ще се провеждат всяка сряда от 17.30 часа в обновената заседателна зала на Община Троян.

Г-жа Михайлова сподели, че предприемачеството в Троян  има дълбоки традиции, затова нямаме търпение да видим бизнес идеите на участниците в края на програмата.

Пожелаваме успех на 19-тия клас на програма BASE и много вдъхновение през следващите 14 седмици!

Галерия

Още новини

Впечатляващ финал на BASE в София

На 28 юли в мотивиращата и гостоприемна обстановка на зала „Америка за България“ в Софийския университет завърши двадесет и първия клас на Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE. Бяха представени рекордните 18 бизнес плана, а представянето и избирането на победителите продължи цели пет часа и половина, но късният час не попречи на жури и участници да закрият програмата с усмивки и множество емоции!

Иво Немски спечели голямата награда на BASE в Троян

На 21 юли в Троян завърши двадесетия клас на Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE. В продължение на три месеца, 27 амбициозни троянчани се учиха как да проучват пазара, как да се справят с конкуренцията и да превърнат идеите си в успешни бизнес начинания. А голямата награда спечели младият и амбициозен Иво Немски, който ще удвои размера на ореховите си насаждения.