На 11 май 31 стартиращи предприемачи от Троян и региона започнаха обучение в Бизнес академията BASE. Лекциите ще се провеждат всяка сряда от 17.30 часа в обновената заседателна зала на Община Троян.

Организатор и партньор на Фондация „Америка за България“ за обучението в Троян е Съветът на жените в бизнеса. На откриването присъстваха кмета на общината, госпожа Донка Михайлова, г-жа Ваня Кънева-Минкова – Изпълнителен директор на Съвета на жените в бизнеса, Надя Захариева – директор “Бизнес, предприемачество и технологии” във Фондация „Америка за България“ и д-р Стефания Темелкова, преподавател в Нов български университет и сериен предприемач с много опит, която беше първият лектор в програмата и разказа на участниците какво е да си предприемач и какви са предизвикателствата пред това да започнеш свой бизнес.BASE. Лекциите ще се провеждат всяка сряда от 17.30 часа в обновената заседателна зала на Община Троян.

Г-жа Михайлова сподели, че предприемачеството в Троян  има дълбоки традиции, затова нямаме търпение да видим бизнес идеите на участниците в края на програмата.

Пожелаваме успех на 19-тия клас на програма BASE и много вдъхновение през следващите 14 седмици!

Галерия

Още новини

„Семейна градина Димитрови“ спечели журито в първия онлайн финал на програма BASE в Смолян

На 17 декември се проведе първият онлайн финал в историята на обучителната програма BASE на Фондация „Америка за България“. Това стана в пилотното издание на програмата в гр. Смолян, реализирана в партньорство със Сдружение „Магна Натура“.

Стартира първото обучение по програма BASE в Елин Пелин

На 22 октомври в сградата на Община Елин Пелин, залата до Центъра за административно обслужване ЦАО, се проведе официалното откриване на първотото обучение по програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” /BASE/ в Елин Пелин.