Борислав Враджалиев

регионален мениджър „Гудиър България“

Успява този, който вярва във възможностите си

Да открехва ...
Прочети още

Георги Христов

Създател на крафт бира „Айляк“ Как Георги прави България по-добро място с Айляк На много от снимките, които слага във Фейсбук, Георги Христов въплъщава айляка – кадърът е запечатал красива гледка, слънцето пече, а усещането за безвремие е осезаемо. В живота обаче производителят на крафт бирата „Айляк“ постоянно се движи. За работа или удоволствие, Георги често е на път.
Прочети още

Станимира Георгиева

Създател на ателие за шоколад "Stanimira Chocolate House" Как се прави шоколад с кауза Страстта към шоколада и един изненадващ подарък я превръщат в мастер шоколатиер и предприемач със своето начинание Stanimira Chocolate House. За нея шоколадът може да бъде инструмент за вдъхновение и сплотяване на работни екипи, средство за набиране на средства в благотворителни кампании, промотиране на социални каузи,
Прочети още

Александър Грозданов

създател на Dextrophobia Rooms В основата си предприемачеството е оптимизираното предоставяне на решения на собствени и впоследствие на чужди проблеми. Програмата BASE поетапно помага за тяхното идентифициране и адресиране. Александър започва участието си в BASE като лектор, а в момента е проектен лидер на проекта в София и отговаря за общността от завършилите.
Прочети още

Елеонора Негулова

Председател на Националното сдружение на малкия и среден бизнес Малкият бизнес е гръбнакът на българската икономика. Г-жа Негулова е консултант, ментор и обучител по бизнес развитие и предприемачество и лицензиран преподавател по социално предприемачество. В програма BASE е основен лектор за обученията, които се провеждат в Северозападна България, където партньор по програмата е Националното сдружение на малкия и среден бизнес.
Прочети още

Цветан Давидков

преподавател в СУ „Свети Климент Охридски“ Важно е и мениджърът, и служителите да се стремят да разберат как мислят другите.​ Професор Цветан Давидков е преподавател в Софийския университет „Свети Климент Охридски“ и дългогодишен ръководител на катедра „Стопанско управление“ в Стопанския факултет.
Прочети още

Недялко Дервенков

изпълнителен директор на BESCO - Българската стартъп асоциация Смисълът да стартираш собствен бизнес е много ясен - да направиш средата си по-добро място. Недялко Дервенков (Нед) от години помага за изграждане на асоциация от стартъпи. Българската стартъп асоциация (BESCO), на която е изпълнителен директор към момента представлява над 500 иновативни стартиращи предприятия.
Прочети още