Skip to content

Тръст за социална алтернатива обучава начинаещи предприемачи в София

На 17 октомври стартира клас на на Бизнес академията за стартиращи предприемачи в София. 36 души ще вземат участие в 4-месечната безплатна обучителна програма. Фондация „Тръст за социална алтернатива“ ръководи програмата, която има за цел да мотивира и стимулира хора в икономическо неравностойно положение от София и региона. Програмата се осъщетвява с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и в партньорство с Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Бъдещите предприемачи ще имат възможността да реализират успешно идеите си. Една от активните участници в академията е Калинка Василева. Наскоро тя сменя професионалния си път и сега й предстои огромното предизвикателство да изгради собствен бизнес от нулата. Идеята й е да основе консултантска фирма за подбор на кадри в различни сфери на бизнеса. В момента тя е на етап анализиране и структуриране, а чрез лекциите се надява да намали риска от грешки, когато започне дейност. Пожелаваме й успех!

В рамките на 13 обучителни лекции, експерти от реалния бизнес ще обучават участниците по финансово планиране, управление и развитие, а всички участници ще получат менторска подкрепа по време и след края на обучението. През януари 2020 г. ще се проведе конкурс, като независимо жури ще оцени и подкрепи финансово най-добрите бизнес планове, за да спомогне за техния успешен старт и развитие.

Галерия

Още новини

Hyperspace Social Tech Hub –
На 17.01.2024 г. (сряда) в