Skip to content

Поредицата "Успелите преди успехите"

Новата поредица „Успелите преди успехите” на „MAD in BG“, в партньорство с Фондация „Америка за България“ и BASE, представя научените уроци и грешките по пътя към успеха на големи и малки предприемачи. 

В първия епизод ще се срещнете с Ивайло и Йордан Атанасови – успешни предприемачи и собственици на бар-ресторанти By the Way в София и в Лозенец.

Безплатната предприемаческа програма BASE на Фондация „Америка за България“ и партньори – „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ скъсява пътя от идея до реализация, като разчита на опита на ментори-доброволци, както и на учене чрез правене. В края на програмата участниците са готови да започнат или да доразвият своя първи бизнес.

Включете се и Вие! Станете ментор и помогнете на
стартиращ предприемач или се запишете в програмата и разберете как да направите
първите си стъпки в бизнеса!

Всички епизоди от поредицата „Успелите преди успехите” можете да видите тук

Галерия

Още новини

Стартира първо издание на програма BASE в Стара Загора под ръководството на Сдружение "IT Стара Загора". Програмата ще стартира на 01.03.2023, а срокът за кандидатстване е до 26.02.
На 11-ти януари 2023, в Ентракт 127, се състоя финалното представяне на предприемаческите идеи част от Академията за стартиращи предприемачи BASE в София.