Успелите преди успехите – епизод 1

Новата поредица „Успелите преди успехите” на „MAD in BG“, в партньорство с Фондация „Америка за България“ и BASE, представя научените уроци и грешките по пътя към успеха на големи и малки предприемачи. В първия епизод ще се срещнете с Ивайло и Йордан Атанасови – успешни предприемачи и собственици на бар-ресторанти By the Way в София и в Лозенец.

Безплатната предприемаческа програма BASE на Фондация „Америка за България“ и партньори – „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ скъсява пътя от идея до реализация, като разчита на опита на ментори-доброволци, както и на учене чрез правене. В края на програмата участниците са готови да започнат или да доразвият своя първи бизнес.

Включете се и Вие! Станете ментор и помогнете на
стартиращ предприемач или се запишете в програмата и разберете как да направите
първите си стъпки в бизнеса!

Галерия

Още новини

Впечатляващ финал на BASE в София

На 28 юли в мотивиращата и гостоприемна обстановка на зала „Америка за България“ в Софийския университет завърши двадесет и първия клас на Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE. Бяха представени рекордните 18 бизнес плана, а представянето и избирането на победителите продължи цели пет часа и половина, но късният час не попречи на жури и участници да закрият програмата с усмивки и множество емоции!

Иво Немски спечели голямата награда на BASE в Троян

На 21 юли в Троян завърши двадесетия клас на Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE. В продължение на три месеца, 27 амбициозни троянчани се учиха как да проучват пазара, как да се справят с конкуренцията и да превърнат идеите си в успешни бизнес начинания. А голямата награда спечели младият и амбициозен Иво Немски, който ще удвои размера на ореховите си насаждения.