Skip to content

Поредицата "Успелите преди успехите"

Новата поредица „Успелите преди успехите” на „MAD in BG“, в партньорство с Фондация „Америка за България“ и BASE, представя научените уроци и грешките по пътя към успеха на големи и малки предприемачи. 

В първия епизод ще се срещнете с Ивайло и Йордан Атанасови – успешни предприемачи и собственици на бар-ресторанти By the Way в София и в Лозенец.

Безплатната предприемаческа програма BASE на Фондация „Америка за България“ и партньори – „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ скъсява пътя от идея до реализация, като разчита на опита на ментори-доброволци, както и на учене чрез правене. В края на програмата участниците са готови да започнат или да доразвият своя първи бизнес.

Включете се и Вие! Станете ментор и помогнете на
стартиращ предприемач или се запишете в програмата и разберете как да направите
първите си стъпки в бизнеса!

Всички епизоди от поредицата „Успелите преди успехите” можете да видите тук

Галерия

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.