Второ издание на програмата BASE във Враца

На 10 април 2019 стартира второто издание на безплатната обучителна програма BASE във Враца. Програмата ще обучи 30 души от региона как да дадат ход на своите бизнес идеи или да разширят съществуващия си малък бизнес. Лекциите са интересни и интерактивни, с много практически упражнения и игри, водени от лектори от реалния бизнес.

Стартът на второто издание бе даден в хотел „Хемус“. Потенциалните предприемачи в залата приветства председателят на Регионалното сдружение на малкия и средния бизнес във Враца – Димитър Симеонов.

В програмата участваха също Калина Константинова от Фондация „Америка за България“, Теодор Константинов от „Враца софтуер общество“, а основен лектор бе Елеонора Негулова, председател на Националното сдружение на малкия и среден бизнес.

В рамките на събитието бе представен и бизнес планът с най-висок резултат от първото издание на програмата във Враца – ателие „Декор“ на Таня Цветкова.

Галерия

Още новини

Антон е следващата дестинация в Средногорието, която става домакин на програма BASE

Изпълнителният директор на Дънди Прешъс Металс, Инж. Илия Гърков насърчи участниците с въвеждащите си думи: „Аз искам да поздравя всички за това, че са решили да направят една крачка напред. Защото предприемачеството е точно това - правенето на нещо, опитването.“

След големия интерес към първото издание, програма BASE е отново в Панагюрище

Владислав Симов, управител на фирма „Доместина“ откри обучението с думите: „Предприемач е широко понятие и аз го разбирам като човек, който иска да промени нещо“.