Skip to content

Второ издание на програмата BASE във Враца

На 10 април 2019 стартира второто издание на безплатната обучителна програма BASE във Враца. Програмата ще обучи 30 души от региона как да дадат ход на своите бизнес идеи или да разширят съществуващия си малък бизнес. Лекциите са интересни и интерактивни, с много практически упражнения и игри, водени от лектори от реалния бизнес.

Стартът на второто издание бе даден в хотел „Хемус“. Потенциалните предприемачи в залата приветства председателят на Регионалното сдружение на малкия и средния бизнес във Враца – Димитър Симеонов.

В програмата участваха също Калина Константинова от Фондация „Америка за България“, Теодор Константинов от „Враца софтуер общество“, а основен лектор бе Елеонора Негулова, председател на Националното сдружение на малкия и среден бизнес.

В рамките на събитието бе представен и бизнес планът с най-висок резултат от първото издание на програмата във Враца – ателие „Декор“ на Таня Цветкова.

Галерия

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.