Наградихме най-добрите бизнес планове от първия клас на BASE - Враца

Провеждането на конкурса бе финалната част от обучителната програма по предприемачество, която даде възможност и мотивира 32 души от града и региона да развият бизнес идеите си. Оценката бе направена от жури, с членове предприемачи с успешен бизнес в региона и експерти от Националното сдружение на малкия и среден бизнес: Елеонора Негулова, инж. Цветка Петрелийска, Мирослава Христова, Иван Тошев и маг. инж. Димитър Симеонов.

От представените 15 идеи бяха отличени петте най-жизнеспособни и интересни. Първо място и награда от 2,000 лева спечели социалното предприятие с кауза за изработване на декорации и сувенири – ателие „Декор“ на Таня Цветкова. Михаела Тошкова и нейната къща за гости „Мечта“, предлагаща културни и туристически мероприятия за туристите завоюва втора награда. Трета награда бе присъдена на Ваня Любенова за автосервиз с вулканизатор в община Хайредин.

Галерия

Още новини

Антон е следващата дестинация в Средногорието, която става домакин на програма BASE

Изпълнителният директор на Дънди Прешъс Металс, Инж. Илия Гърков насърчи участниците с въвеждащите си думи: „Аз искам да поздравя всички за това, че са решили да направят една крачка напред. Защото предприемачеството е точно това - правенето на нещо, опитването.“

След големия интерес към първото издание, програма BASE е отново в Панагюрище

Владислав Симов, управител на фирма „Доместина“ откри обучението с думите: „Предприемач е широко понятие и аз го разбирам като човек, който иска да промени нещо“.