Skip to content

Наградихме най-добрите бизнес планове от първия клас на BASE - Враца

Провеждането на конкурса бе финалната част от обучителната програма по предприемачество, която даде възможност и мотивира 32 души от града и региона да развият бизнес идеите си. Оценката бе направена от жури, с членове предприемачи с успешен бизнес в региона и експерти от Националното сдружение на малкия и среден бизнес: Елеонора Негулова, инж. Цветка Петрелийска, Мирослава Христова, Иван Тошев и маг. инж. Димитър Симеонов.

От представените 15 идеи бяха отличени петте най-жизнеспособни и интересни. Първо място и награда от 2,000 лева спечели социалното предприятие с кауза за изработване на декорации и сувенири – ателие „Декор“ на Таня Цветкова. Михаела Тошкова и нейната къща за гости „Мечта“, предлагаща културни и туристически мероприятия за туристите завоюва втора награда. Трета награда бе присъдена на Ваня Любенова за автосервиз с вулканизатор в община Хайредин.

Галерия

Още новини

Panagyurishte
Хобито на Петко Арбалиев от Панагюрище се превръща в успешен бизнес На 1 декември 2021 г. завърши третият клас на програма BASE в Панагюрище. Голямата награда от 4,000 лева спечели Петко Арбалиев с великолепните си изделия от дърво с марката Arbaliev Woodworking. А кои са другите победители – вижте тук.
Veliko Tarnovo
Рекорден брой бизнес-планове бяха представени на завършването на BASE Велико Търново Двадесет и двама участници представиха своите бизнес идеи пред взискателно жури на финала на програма BASE във Велико Търново на 30 ноември в залата на Общинския съвет в града. Вижте кои са наградените участници.